Indiska mockasiner med fransar och spännen i kamelfärgad mocka på träplankor
Indianloafers med fransar och spännen
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Indianloafers med fransar och spännen

473,00kr

Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
Bra gångkomfort
Ett originellt och trendigt utseende

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra indianska loafers med fransar och spännen har en bohemisk, etnisk och modern look. Dessa vackra högklackade skor, som inspirerats av de skor som våra förfäder bar, har uppdaterats med ett dubbelt spänne med nitar runt ankeln och en gummisula som skyddar foten.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra loafers i indiansk stil med fransar och spännen kombinerar modern vintagestil med hög komfort för att hålla dina fötter glada. Gummisulorna gör våra loafers halkfria och sulan är tillräckligt flexibel för att din fot ska kunna röra sig fritt.

En originell, justerbar stil

Fransarna som pryder skons överdel är ett karakteristiskt inslag i indiansk stil och ger en touch av originalitet och personlighet till den övergripande looken. Metallspännena på skons sidor ger den här traditionella skon en sofistikerad och modern touch. De ger också en perfekt passform för optimal komfort.

Indiska mockasiner med fransar och spännen i kamelfärgad mocka på träplankor

Kvalitet

Vi har valt ett syntetiskt material som är lättare att underhålla och garanterar hög slitstyrka, tillverkat av kvalitetsmaterial. Våra PU-loafers är mindre ömtåliga än äkta mocka och har utformats för att hålla över tid. Våra indianska loafers med fransar och spännen är ett perfekt val för dig som vill ge din garderob en unik touch av stil.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material