-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Indianmockasiner med spänne

591,00kr

Mjuka skor
Bra gångkomfort
Utmärkt stöd för foten
En varm, fylld interiör

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra indiska mockasiner med spänne är inspirerade av indiansk fotbeklädnad, omarbetade på ett modernt sätt för en avslappnad look och bekväma skor för alla tillfällen. De finns i en rad olika färger som passar din smak och dina önskemål, så att du kan ha kul med dem. Med fyllning håller de fötterna varma och är perfekta för vintern.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra fodrade indianmockasiner skyddar dina fötter mot kyla genom att svepa in dem i mjukhet. Ett lager av mjukt, långhårigt material täcker insidan av skon så att du kan möta vintern med stil. Med spännet på vristen kan du justera mockaskorna så att du kan bära dem bekvämt.

Mockasiner av hög kvalitet

Våra fodrade indianmockasiner är tillverkade av PU-material som imiterar mocka, med kvalitetsfinish på allt från sömmarna till tillbehör som remmen och spännet. Yttersulan i gummi är halkfri och garanterar optimalt grepp på alla underlag.

Bruna indianmockasiner i PU-mocka, fodrade med ett spänne runt vristen

Olika färger, olika stilar

Dessa mockasiner i indisk stil finns i en rad olika färger för att passa olika stilar. I brunt och kamelfärgat har de en avslappnad stil och passar till alla dina outfits med en lite bohemisk touch. I electric blue blir våra mockasiner mittpunkten i en elegant och stilren outfit. Vi erbjuder också denna modell i leopardtryck för en trendig, vild touch.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,