PHoto av en modern indisk mockasin, i brun mocka, som bärs av en man med jeans
Indiska mocka loafers för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Indiska mocka loafers för män

828,00kr

Utmärkt stöd för foten
Bra gångkomfort
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra Indian loafers i mocka för män har en tjock sula som ger dem en modern look. Dessa loafers med snörning har en gummisula och en låg, något upphöjd ovandel med kontrasterande sömmar som ger en sofistikerad touch till din outfit, inspirerad av de första loafers i historien, de som kallas Indian loafers.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Designen på våra Indian loafers i mocka för män är enkel men elegant. Den rundade tån ger gott om utrymme för tårna, medan yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag. Våra Indian-mockasiner är lätta att ta på och håller foten säkert på plats tack vare snörningen.”

Mjukheten hos mocka

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för komfort hela dagen. Den mjuka och följsamma mockan ger en behaglig känsla och ett lyxigt utseende. Våra indiska mockasiner i mocka finns i olika nyanser av brunt och beige och finns i flera olika storlekar för att passa alla fötter.
PHoto av en modern indisk mockasin, i brun mocka, som bärs av en man med jeans

För alla tillfällen

Våra Indian loafers i mocka för män är ett snyggt och bekvämt val för alla som vill ge sin garderob en touch av stil. Den naturliga färgen på mockan ger också skorna en autentisk, rustik känsla, perfekt för både avslappnade och formella tillfällen, plus att de kan bäras med en mängd olika outfits, från jeans till dressade byxor.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,