Blå loafer i profil med guldspänne på framsidan
Lyxiga loafers med spänne i mocka för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lyxiga loafers med spänne i mocka för män

1065,00kr

Skor som är både eleganta och avslappnade
Halkfri sula
Mycket bekväma mockasiner

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lyxiga mockaloafers med spänne för män är det perfekta tillskottet till din garderob. Dessa loafers är tillverkade i mocka av hög kvalitet och har en klassisk design med ett guldspänne upptill. Fodret i äkta läder garanterar komfort hela dagen. Oavsett om du är på kontoret eller på en chic utekväll kommer dessa loafers omedelbart att höja stilen på alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa lyxiga loafers för män är tillverkade i mjuk mocka och har ett elegant guldfärgat metallspänne framtill. Med sin klassiska, sofistikerade design är de perfekta för att ge en elegant stil till alla outfits. Den dämpade innersulan ger komfort hela dagen, vilket gör dessa loafers till ett perfekt alternativ för både formella och avslappnade tillfällen.”

Ett vackert guldspänne på framsidan

Dessa vackra loafers i mocka för män har en elegant detalj i form av ett spänne, som ger en sofistikerad touch till alla outfits. De är bekväma och lättjusterade och passar perfekt för formella eller avslappnade tillfällen. Den exklusiva finishen garanterar hållbarhet, så att du kan bära dem i flera år utan att förlora deras unika charm. Dessa loafers är designade med omsorg och känsla för detaljer och kommer snabbt att bli en självklarhet i garderoben.
Blå loafer i profil med guldspänne på framsidan
Blå mocka loafer i profil med ett guldfärgat spänne framtill och en guldfärgad häst baktill på skon

Lyxiga skor för dina fötter

Dessa lyxiga mocka loafers för män är sinnebilden av elegans och komfort. De har ett sofistikerat spänne och en finish i kvalitetsläder som ger en raffinerad look till alla outfits. Med sin flexibla, elastiska sula är de bekväma att bära hela dagen. Dessa loafers är perfekta för formella eller avslappnade tillfällen och kommer att följa med dig på alla dina äventyr med stil.

Ytterligare information

Material

Säsong