Mot en vit bakgrund, 3 par mjuka svarta, bruna och blå mocka loafers med synliga vita sömmar och en silverbit på toppen
Mjuka mockaskor i mocka med silverfärgade nitar för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka mockaskor i mocka med silverfärgade nitar för pojkar

236,00kr

Lättviktssko
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockasiner i mocka och bomull med silverfärgade nitar för pojkar är det perfekta valet för att ge din lille mans skosamling en sofistikerad touch. Samtidigt som de är snygga ger de flexibla, halkfria sulorna naturlig rörlighet och effektivt skydd så att små fötter kan utforska sin omgivning utan begränsningar eller fara när de lär sig att gå. Den överlägsna kvaliteten på de material som används garanterar att skorna är slitstarka och perfekta för intensiv daglig användning.      

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa sublima mockasiner med sobra synliga sömmar har en omsorgsfull finish som ger dem en elegant och sofistikerad look: en perfekt present till moderiktiga småbarn och spirande små dandys! De har också en silverbit på ovansidan som ger den klassiska designen en extra touch av stil.”

Säker inlärning

Dessa mockasiner är utformade för att vara lätta att ta på, så att ditt barn kan bära dem helt säkert. Små gummiknoppar har lagts till i yttersulan för att göra den halkfri och säkerställa god stabilitet och grepp på alla underlag, så att du undviker risken för att halka när ditt barn tar sina första steg.    
0-63076a.jpeg
Mot en vit bakgrund, 3 par mjuka svarta, bruna och blå mocka loafers med synliga vita sömmar och en silverbit på toppen
0-c053f8.jpeg

Flexibilitet och rörlighet

Dessa mjuka mockasiner finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar och stadier i ditt barns utveckling. De är bekväma att bära och passar de ömtåliga fötterna hos spädbarn i åldern 0-18 månader som behöver lätthet och maximal komfort. Mockaskinnet är mycket flexibelt, vilket gör att små fötter kan röra sig fritt utan att orsaka obehag när de börjar krypa och trava.        

Ytterligare information

Material

Säsong

,