söt liten babymockasin i blått konstläder med en liten rosett på toppen
Mockasiner med fluga för nyfödda
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mockasiner med fluga för nyfödda

414,00kr

Elegant stil
Bekväma skor
Bra stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockasiner med fluga för nyfödda är ett bedårande och praktiskt val för föräldrar som letar efter bekväma och eleganta skor till sin lilla bebis. Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka material som andas och håller barnets fötter svala hela dagen. Detaljerna med rosett ger dessa praktiska skor en elegant touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Nyfödda mockasiner med fluga är en liten juvel som kompletterar din bebis outfit. Dessa läderskor är prydda med en bedårande fluga, vilket ger dem en elegant och raffinerad touch. Dessa mockasiner ser inte bara söta ut, de är också mycket bekväma och praktiska för bebisar. De mjuka sulorna gör att ditt barn kan vicka på tårna fritt och utan begränsningar.”

En palett av färger

De mjuka, fina färgerna gör dem lätta att bära till alla typer av outfits. De är också mycket praktiska tack vare det enkla, snörningsfria slip-on-systemet som besparar dig en massa besvär när du klär på din lilla skatt. Dessa mockasiner sitter stadigt på plats även när ditt barn är mycket rörligt. De mjuka sulorna ger en bekväm promenad, medan den lätta konstruktionen ger dina fötter mer rörelsefrihet.
loafer med gul rosett
söt liten babymockasin i blått konstläder med en liten rosett på toppen
loafer med rosa rosett
loafer med blå rosett

Mycket robust

Den snörningsfria designen gör det snabbt och enkelt att ta på dem, medan rosetten ger en touch av elegans till varje outfit. Den flexibla sulan ger en bekväm passform och tillräckligt stöd för ditt barns växande fötter. De kraftiga sömmarna gör produkten robust och bekväm att bära.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 12-18 Månader, 18-24 Månader, 19

Material

Säsong

, ,