baby-mockasin i brun mockaimitation med vit piping
Mockasiner i mocka för bebisar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mockasiner i mocka för bebisar

236,00kr

En flexibel sula
En unisex-modell
Många färger tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockaskor för spädbarn är det perfekta valet för föräldrar som letar efter bekväma och snygga skor till sina små. Skorna är tillverkade i mjukt mockaläder och känns mjuka vid beröring och passar perfekt på bebisars känsliga fötter. Den minimalistiska konstruktionen gör att skorna inte är för skrymmande eller tunga, vilket gör dem perfekta för bebisar som vill röra sig fritt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockaskor i mocka är en snygg och bekväm sko, särskilt utformad för små fötter. De är tillverkade i mjuk mocka som känns skön att ta på och har en avslappnad stil som passar perfekt för alla tillfällen. Dessa babyskor är lätta och flexibla tack vare den flexibla gummisulan som är halkfri. Mockasinerna har också ett innerfoder som andas.”

Ett brett urval av färger

Mocka är ett mjukt material som inte bara ger skon en elegant look, utan också känns skönt att ta på. Våra mockaskor för bebisar finns i en mängd olika färger, från traditionell mörkbrun och svart till ljusrosa och pastellblå. Det gör att föräldrarna kan välja mellan en mängd olika alternativ beroende på barnets kön eller humör.  
baby-mockasin i rosa mocka
baby-mockasin i brun mockaimitation med vit piping
baby-mockasin i brun mocka
baby-mockasin i svart mocka

De är halkfria

Dessa mockaskor i mocka är en snygg och bekväm sko, särskilt utformad för små fötter. De är tillverkade i mjuk mocka som känns skön att ta på och har en avslappnad stil som passar perfekt för alla tillfällen. Dessa babyskor är lätta och flexibla tack vare den flexibla gummisulan som är halkfri. Mockasinerna har också ett innerfoder som andas.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

,