Baby med vita strumpor och vanliga bruna mockaskor i syntetiskt läder
Slip-on-mockasiner i vanligt syntetläder för spädbarn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Slip-on-mockasiner i vanligt syntetläder för spädbarn

236,00kr

Design utan snörning
Tidlös design
För pojkar och flickor
Flexibel och solid

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Slip-on-mockasiner i vanligt syntetläder är det perfekta valet när du letar efter bekväma och söta skor till din lilla älskling. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och känns mjuka och följsamma mot den känsliga huden på ditt barns fötter. Det slitstarka materialet garanterar också en lång livslängd och står emot de dagliga påfrestningarna från ett aktivt barn.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är mjuka att ta på och säkra för bebisars känsliga hud. Konstruktionen ger optimal rörelsefrihet samtidigt som de ger tillräckligt stöd för snabbt växande små fötter. De erbjuder en trevlig och praktisk upplevelse för ditt lilla barn.”

Lätt att sätta på!

Tack vare den smarta snörningsfria designen är dessa mockasiner extremt lätta att ta på. Inget mer krångel med knutar, klumpiga snören eller komplicerade spännen! Allt du behöver göra är att stoppa in ditt barns fötter i skorna, vilket gör det så mycket enklare att klä på sig. Mycket praktiskt för de morgnar då du har bråttom.
Baby med vita strumpor och vanliga bruna mockaskor i syntetiskt läder

För varje dag

Dessa mockasiner är inte bara praktiska utan har också en tidlöst elegant look. De neutrala färgerna och den enkla designen gör dem lätta att matcha med alla vardagskläder, oavsett om det är för en avkopplande dag hemma eller en speciell utflykt med familjen. Mockasinerna har en mjuk och lätt sula som ger optimal dämpning för ditt barns första trevande steg. Det är en accessoar som din baby kommer att kunna bära enkelt och under alla omständigheter.

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

PU

Saison

Hiver, Automne, Printemps, Été

Sexe

Bébé unisexe