Ett par vita genombrutna mockaskor för en flicka mot en vit bakgrund
Mjuka genombrutna mockasiner för babyflickor
-15% Kod DCB15 till 01/12/2023

Mjuka genombrutna mockasiner för babyflickor

236,00kr

Mycket god vidhäftning
Perfekt för barnets första steg
Underbar design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Mjuka mockasiner med genombrutet mönster för babyflickor är helt bedårande och eleganta skor som kommer att glädja små prinsessor i vardande. Dessa mockasiner är designade med stor omsorg om detaljer och kvalitet och erbjuder inte bara en trendig stil utan också kompromisslös komfort för bebisars känsliga fötter.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mjuka, genombrutna mockasiner för flickor är det perfekta valet för att ge stil och komfort till ditt barns små fötter. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt tyg som andas och är speciellt utformade för att ge optimal passform samtidigt som fötterna kan röra sig fritt. De är perfekta för att följa ditt barns första steg och kombinerar komfort med en vacker design.”

Halkfri sula

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och följsamma, vilket gör att små fötter känner sig otroligt bekväma hela dagen. Den flexibla konstruktionen uppmuntrar till naturlig fotrörelse, vilket är viktigt när ditt barn lär sig gå. Den halkfria yttersulan ger utmärkt grepp på en mängd olika ytor, från hala kakelplattor till polerade trägolv.
0-25ff99.jpeg
Ett par vita genombrutna mockaskor för en flicka mot en vit bakgrund
0-d0703e.jpeg

Perfekt för de första stegen

Dessa mjuka, genombrutna mockasiner för flickor är det perfekta valet för att ge stil och komfort till ditt barns små fötter. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt tyg som andas och är speciellt utformade för att ge optimal passform samtidigt som fötterna kan röra sig fritt. De är perfekta för att följa ditt barns första steg och kombinerar komfort med en vacker design.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

PU

Saison

Été

Sexe

Bébé fille