Ben av en person som står med benen i kors och bär jeans med hål i och blå skor.
Ortopediska mockasiner för kvinnor med kardborreknäppning
850,00kr Det ursprungliga priset var: 850,00kr.795,00krDet nuvarande priset är: 795,00kr. Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024
Rea!

Ortopediska mockasiner för kvinnor med kardborreknäppning

Det ursprungliga priset var: 850,00kr.Det nuvarande priset är: 795,00kr.

-6%
Bättre hållning och stöd
Bekväma skor
Många tillgängliga storlekar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Med sin eleganta design och kardborreknäppning är dessa ortopediska mockasiner lätta att ta på och justerbara för att passa dina behov. Med sin mjuka innersula och grepp på utsidan är dessa mockasiner perfekta för att ge dig all den stabilitet och komfort som varje kvinna behöver.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra ortopediska dammockasiner med kardborreknäppning är utformade för att ge optimal komfort och extra stöd för dina fötter när du går. Med sitt högkvalitativa material följer dessa mockasiner varje rörelse och hjälper dig att få en optimal hållning. Dessutom gör kardborreknäppningen att du kan justera storleken på skon så att den passar dina behov.

Garanterad komfort och stil

Dessa skor är idealiska för kvinnor med värkande fötter eller som letar efter mockasiner som ger bättre stöd för fötterna och gör det bekvämare att gå. Med dessa ortopediska mockaskor får din fot bättre stöd och du får bättre grepp om marken. De är en perfekt lösning för dig som letar efter en bekväm sko utan att kompromissa med stilen.

Ben av en person som står med benen i kors och bär jeans med hål i och blå skor.
Ben av en person som står med benen i kors och bär jeans med hål i och blå skor.

En välskött fot

Våra ortopediska scratch-mockasiner för damer är eleganta och bekväma skor som är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos personer med fot- eller ledproblem. Innersulan ger utmärkt stöd för hålfoten, medan hälen är förstärkt för extra dämpning. Dessa mockasiner är en praktisk lösning för kvinnor som vill ha stil, komfort och ortopediskt stöd varje dag.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,