Svart loafer med tjock profilsula och guldspänne framtill
Svarta ortopediska plattformsloafers för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Svarta ortopediska plattformsloafers för kvinnor

532,00kr

Bra gångkomfort
Smal silhuett
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta ortopediska plattformsloafers är det perfekta valet för kvinnor som vill ha absolut komfort utan att behöva göra avkall på stilen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder den perfekta kombinationen av elegant design och ortopediskt stöd. Med dessa skor på fötterna kommer du att kunna gå långa stunder utan att behöva ta av dig skorna! Dessa mockasiner är ett par skor som kommer att följa med dig vart du än går.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Skorna är tillverkade av syntetiskt läder, är mycket bekväma att bära och kräver mycket lite underhåll. Dessa ortopediska mockasiner är idealiska för kvinnor som lider av hållningsproblem och smärta i benen, och de återställer din hållning till en balanserad position och hjälper dig att återfå en bra kroppsbalans när du går.”

Ett bekvämt tillvägagångssätt

Dessa svarta ortopediska loafers erbjuder oöverträffad komfort jämfört med andra skor. Innersulan ger dig skön komfort i varje steg, medan materialet i syntetläder gör att dina fötter kan röra sig smidigt, samtidigt som det inte skaver mot huden. Detta är det perfekta paret skor för alla kvinnor som älskar att gå, utan att behöva offra sin stil.
Svart loafer med tjock profilsula och guldspänne framtill
Svart loafer i profil med kilformad sula och ett guldfärgat spänne framtill på skon

Perfekt för att gå till jobbet

Med dessa mockasiner på fötterna är du säker på att ha en stil som är både chic och elegant. Guldspännet på framsidan gör dem till ett elegant tillskott, och den svarta färgen gör att du kan bära dem till vilken outfit som helst. Dessutom har de en snörningsfri design som gör att du snabbt kan ta på dig dem. Dessa ortopediska mockasiner är perfekta för en promenad eller en lång dag på kontoret.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,