Ben av en kvinna med grå skor på fötterna och andra skor bredvid henne, svart, vitt och brunt
Ortopediska mockasiner för kvinnor med svart sula
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska mockasiner för kvinnor med svart sula

887,00kr

Bekväma skor
Smal silhuett
Många färger tillgängliga
Kompatibel med alla dina outfits
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska mockasiner för kvinnor erbjuder optimal komfort tack vare den särskilt bekväma innersulan. Deras originella design med den svarta yttersulan gör dem speciella och skiljer dem från alla dina andra par skor. Dessa skor är speciellt utformade för att ge effektivt stöd för fotvalvet och håller dig bekväm hela dagen. Deras eleganta, chica design innebär också att de kan bäras med en mängd olika outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna magnifika par ortopediska mockasiner är särskilt originella tack vare sin svarta yttersula. Den eleganta designen gör skon unik och gör att du kan skapa en speciell look som inte liknar någon annan! Finns i en rad olika färger, så du kan variera stilen för att passa ditt smak och årstiderna.”

Skor för hela dagen

Med dessa ortopediska mockasiner på fötterna finns det inget som stoppar dig! Deras elegans och originalitet ger dig en unik stil och deras ergonomiska design gör att du kan gå bekvämt hela dagen utan att någonsin få ont i fötterna, benen eller ryggen. Det är det perfekta paret skor som garanterar komfort och stil på samma gång!  
Ben av en kvinna med grå skor på fötterna och andra skor bredvid henne, svart, vitt och brunt
0-7c2786.jpeg

Val av färger

Denna magnifika par ortopediska mockasiner är särskilt originella tack vare sin svarta yttersula. Den eleganta designen gör skon unik och gör att du kan skapa en speciell look som inte liknar någon annan! Finns i en rad olika färger, så du kan variera stilen för att passa ditt smak och årstiderna.

Ytterligare information

Dimensions

Hauteur du talon : 5 cm

Material

Säsong

, , ,