Svarta mocka loafers med tjocka sulor, en kvinna korsar benen för att visa upp dem
Ortopediska plattformsloafers i mocka för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska plattformsloafers i mocka för kvinnor

1006,00kr

Bekväma skor
Smal silhuett
Kompatibel med alla dina outfits
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Med sin klassiska design och fantastiska mockamaterial är dessa skor perfekta för kvinnor som vill kombinera stil och komfort i sina vardagskläder. Upptäck vårt breda urval av färger och hitta det perfekta paret som matchar alla dina outfits. Från himmelsblått eller klarrött till mer neutrala färger som svart – de här skorna är perfekta för alla tillfällen och garanterar maximal komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska plattformsloafers i mocka är ett par snygga och bekväma skor som är utformade för att lindra smärta i kroppen. Tack vare den mycket bekväma innersulan ger dessa skor dig perfekt stabilitet och kroppsbalans när du går. Yttersulan är robust och ger perfekt grepp på alla typer av underlag.”

Ett av ergonomiska skor

Dessa ortopediska plattformsloafers är utformade för att ge optimal komfort och stöd för alla kvinnor. Oavsett om du går eller står på jobbet kommer dessa mockasiner att hålla dig bekväm hela dagen. Dessa ortopediska skor hjälper dig att komma tillbaka till en perfekt hållning, samtidigt som din stil är oklanderlig. Deras mockamaterial ger en touch av originalitet som gör dina mockasiner unika!
Svarta mocka loafers med tjocka sulor, en kvinna korsar benen för att visa upp dem
Ett par fötter i mörkblå mockasiner.

Garanterat grepp och komfort

Våra ortopediska plattformsloafers i mocka är ett par snygga och bekväma skor som är utformade för att lindra smärta i kroppen. Tack vare den mycket bekväma innersulan ger dessa skor dig perfekt stabilitet och kroppsbalans när du går. Yttersulan är robust och ger perfekt grepp på alla typer av underlag.

Ytterligare information

Dimensions

Hauteur du talon : 5,5 cm

Säsong

,