Foto av ett par vita ortopediska plattformsmockasiner i läder.
Ortopediska plattformsloafers i läderimitation
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska plattformsloafers i läderimitation

414,00kr

Bekväma skor
Lättviktsskor
En liten klack för att framhäva silhuetten
Bättre hållning och stöd

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska mockasiner i konstläder har en hög plattform som gör att du kan gå bekvämt. Förutom att du får en bra hållning för hela kroppen ser du längre och smalare ut, för en smalare figur med komfort. Dessa ortopediska mockasiner finns i en rad olika färger och matchar din garderob och ditt aktuella humör.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Hälen på våra ortopediska mockasiner i läderimitation med plattform mäter 5 cm för att höja foten precis så mycket att den är i en bekväm position och att hela kroppen är i rätt hållning så att du inte lider. Den halkfria sulan absorberar stötar från promenader för ännu bättre komfort.”

Kvalitet för dina fötter

Våra ortopediska mockasiner är tillverkade av högkvalitativt konstläder och är byggda för att hålla länge. De är lättskötta och vattentäta, så du kan enkelt rengöra dem och använda dem när det regnar. Resårbanden på tungans båda sidor gör dem lätta att ta på och ännu bekvämare att gå i, eftersom foten kan röra sig fritt och naturligt.
Foto av ett par vita ortopediska plattformsmockasiner i läder.
16294-4ae85b.jpeg

Olika färger, olika stilar

Våra ortopediska mockasiner finns i svart och vitt och är klassiska och perfekta för alla tillfällen. I gult och rött sätter de färg på din look på ett modernt sätt. För en fräsch touch eller som komplement till en klassisk outfit är våra ortopediska mockasiner perfekta.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,

Hauteur du talon

3-5cm