Foton av ortopediska mockaskor med plattform i beige läder med blomformade ventilationshål, slitna
Ortopediska mockasiner för kvinnor som andas
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Ortopediska mockasiner för kvinnor som andas

651,00kr

Skor som andas
Bättre hållning och stöd
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska mockasiner i läder som andas är designade med blomformade ventilationshål för en glamorös, romantisk och originell look. En charmig skomodell som tar väl hand om dina fötter med sina många egenskaper som olika material och en design som är utformad för din komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa ortopediska mockaskor är tillverkade av läder med en gummisula och små elastiska band på sidorna av överdelen av foten för att göra dem lätta att ta på. Både utsidan och insidan av skon är gjorda av läder, så de är slitstarka och hållbara. Ett material som är motståndskraftigt mot både värme och kyla, så att du kan bära dem under alla årstider.

Ortopediska mockasiner för ditt välbefinnande

Våra ortopediska lädermockasiner har en platåsula med upphöjd häl så att din fot får en bra hållning och i förlängningen resten av din kropp. Tack vare gummisulan absorberas stötar från promenader så att dina fötter och leder skyddas.

Foton av ortopediska mockaskor med plattform i beige läder med blomformade ventilationshål, slitna
Foton av ortopediska mockaskor med plattform i beige läder med blomformade ventilationshål, slitna

Vilken färg passar din stil?

Förutom kvalitetsmaterial och en design som är byggd för att ta hand om dig, ger dessa mockasiner dig också en look som är både klassisk och elegant. Finns i 4 färger, du kan välja mellan klassiskt svart och vitt, marinblått för att matcha hela din garderob eller rött för ett stänk av livlig färg.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material