Foto av flera ortopediska mockaskor med plattformar i olika färger, lagda runt ett par slitna beige mockaskor.
Ortopediska loafers med plattform
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska loafers med plattform

651,00kr

Halkfri sula
En liten klack för att framhäva silhuetten
Bättre hållning och stöd
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska plattformsloafers i mocka har en modern, elegant look och ger dina fötter all den komfort de behöver. Ett par ortopediska komfortskor som inte ser ut som skor, som matchar alla dina looks och ger dig en sofistikerad framtoning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin plattform ser våra ortopediska mockasiner i mocka till att din kropp har en bra hållning för att undvika alla typer av smärta. En upphöjd häl med en form som formar sig efter fotvalvet så att du kan gå bekvämt. Våra ortopediska mockaloafers är den perfekta kombinationen av komfort och stil för din vardag.”

Känn dig välskodd och välklädd

Den vita platåsulan ger dessa loafers en modern och avslappnad look, medan ovandelen i mocka ger en touch av elegans, vilket gör dessa loafers perfekta för alla tillfällen. Du kan bära dem till allt, oavsett tillfälle eller årstid, eftersom mocka och läder är perfekta för både sommar och vinter.
Foto av flera ortopediska mockaskor med plattformar i olika färger, lagda runt ett par slitna beige mockaskor.
17371-f4a22f.jpeg
17371-c73592.jpeg

Det perfekta materialet för din komfort

Mocka och läder är material som du kan bära året runt. Läder, som inersulan är tillverkad av, är ett material som andas och reglerar värmen, så att du kan hålla dig varm eller sval. Mocka är läder och har därför samma egenskaper.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material