Svarta loafers med fyrkantig klack mot en vit bakgrund
Loafers med låg fyrkantig klack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med låg fyrkantig klack för kvinnor

947,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Lämplig för varmt väder
Kan tas på utan knäppning
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra damloafers med låg fyrkantig klack är det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Dessa tidlösa skor ger en elegant och sofistikerad look som är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är ett affärsmöte eller bara en utekväll med vännerna.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra damloafers med låg fyrkantig klack är eleganta och bekväma skor som ger en chic touch till alla outfits. Skorna är tillverkade i klassiskt syntetläder och passar perfekt för både formella och avslappnade tillfällen. De dämpade innersulorna ger perfekt passform och optimal komfort hela dagen.  “

Ultimat komfort och tidlös stil

Våra loafers med låg fyrkantig klack för kvinnor är den perfekta accessoaren för alla tillfällen. Dessa loafers i premiumläder är designade för att erbjuda ultimat komfort och tidlös stil, och är den perfekta skon för en dag på kontoret eller en klädd kväll ute. Den låga fyrkantiga klacken ger stabilitet utan att kompromissa med skornas eleganta utseende.
Svarta loafers med fyrkantig klack mot en vit bakgrund

Perfekt för både formella och avslappnade tillfällen

Våra damloafers med låg fyrkantig klack är eleganta och bekväma skor som ger en chic touch till alla outfits. Skorna är tillverkade i klassiskt syntetläder och passar perfekt för både formella och avslappnade tillfällen. De dämpade innersulorna ger perfekt passform och optimal komfort hela dagen.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,