Foto av ortopediska platåskor i grå mocka som bärs med grå matta under
Ortopediska plattformsloafers som andas
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska plattformsloafers som andas

828,00kr

Andningsbar
Bekväm
Praxis
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska plattformsloafers med andningsfunktion är tillverkade av genombruten mocka som låter fötterna andas och ger dig perfekt komfort. Med en halkfri innersula kan du gå helt tryggt. Innersulan är tillverkad av läder för extra komfort och har stöd för hålfoten för att lindra smärta och trötthet i foten.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska mockasiner med andningsförmåga är tillverkade av mjuk, attraktiv mocka. De är designade för att andas, vilket förhindrar att svett bildas och håller dina fötter svala och lätta. Mocka är ett elegant material, perfekt för ett par mockasiner som ger dig en elegant look i alla situationer.”

Bekväma mockasiner

Tack vare sin gummiplattform är dessa mockasiner mycket bekväma eftersom de ger din kropp en bra hållning. För att undvika smärta i ben, rygg eller leder bör du bära skor med en liten klack. Dessa mockasiner tar hand om dina fötter och hela din kropp.
Foto av ortopediska platåskor i grå mocka som bärs med grå matta under

Mjuk, ventilerande och attraktiv

Våra ortopediska mockasiner med andningsförmåga är tillverkade av mjuk, attraktiv mocka. De är designade för att andas, vilket förhindrar att svett bildas och håller dina fötter svala och lätta. Mocka är ett elegant material, perfekt för ett par mockasiner som ger dig en elegant look i alla situationer.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material