Foto av svarta ortopediska plattformsmockasiner med vit sula, som bärs av benen på en kvinna i svarta byxor.
Ortopediska plattformsloafers i syntetiskt läder
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska plattformsloafers i syntetiskt läder

651,00kr

Lätt att underhålla
Bättre hållning och stöd
En avslappnad look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska plattformsloafers i syntetläder är bekväma, moderna och snygga. De finns i svart eller vitt och matchar garanterat hela din garderob, och de vita gummisulorna ger dem en avslappnad look som gör dem perfekta för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin plattform placerar dessa skor dina fötter och hela din kropp i rätt position, så att du inte drabbas av smärta när du går eller står under långa perioder. Perfekt om du redan lider av smärta, eller för att förebygga den. Förutom att förebygga och lindra smärta är dessa skor bekväma tack vare sin innersula.”

Lätt att ta på och andas

Innersulan förhindrar att foten svettas, vilket gör att svett kan avdunsta. När foten andas känns den lättare. Dessa mockasiner är också mycket enkla att ta på, tack vare små elastiska remmar på sidan av plösen. Dessa skor är verkligen designade för din vardagskomfort, och du kommer att älska dem.
Foto av svarta ortopediska plattformsmockasiner med vit sula, som bärs av benen på en kvinna i svarta byxor.

Mockasiner för stil

Med sin moderna, sneakerliknande design är våra plattformsloafers perfekta för alla tillfällen, för en look som är både chic och avslappnad. Du kan bära dem till eleganta byxor, jeans, klänningar, kjolar, shorts – vad du än vill ha för en snygg och bekväm look.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material