Kvinna i brun klänning som sitter i vita mockasiner med svarta sömmar på fötterna
Loafers i syntetläder med tjock, fyrkantig klack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i syntetläder med tjock, fyrkantig klack för kvinnor

947,00kr

Över 7 tillgängliga storlekar
Utmärkt hälstabilitet
Enkelt underhåll
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tjocka läderloafers med fyrkantig klack för damer är ett elegant och praktiskt val av skor för alla tillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är mjuka, bekväma och slitstarka. Deras eleganta, tidlösa design har fått en modern twist tack vare den tjocka, fyrkantiga klacken som ger höjd utan att ge avkall på stabiliteten.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra läderloafers med tjock, fyrkantig klack för kvinnor är det perfekta valet av skor för alla tillfällen, från avslappnade utflykter till affärsevenemang. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet och optimal komfort. Dessa mockasiner finns i en rad neutrala färger.”

Elegant, bekväm och mångsidig

Våra läderloafers med tjock, fyrkantig klack för kvinnor är en riktig pärla för alla som älskar eleganta, bekväma och mångsidiga skor. Dessa loafers har en elegant, sofistikerad och elegant design som passar perfekt till alla outfits för alla tillfällen och ger din look en vintage touch.
Kvinna i brun klänning som sitter i vita mockasiner med svarta sömmar på fötterna

Exceptionell hållbarhet och optimal komfort

Våra läderloafers med tjock, fyrkantig klack för kvinnor är det perfekta valet av skor för alla tillfällen, från avslappnade utflykter till affärsevenemang. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet och optimal komfort. Dessa mockasiner finns i en rad neutrala färger.

Ytterligare information

Material

Säsong

,