Svarta loafers i en brun skokartong
Loafers med fyrkantig klack i svart läder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med fyrkantig klack i svart läder för kvinnor

3847,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta läderloafers med fyrkantig klack är ett måste för alla stilmedvetna kvinnor. Dessa svarta loafers är tillverkade i premiumläder och är den ultimata kombinationen av elegant design och högsta komfort. Den släta, blanka ytan ger dem en överdådig look, medan den låga fyrkantiga klacken ger dem en extra touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra svarta läderloafers med fyrkantig klack för damer är ett elegant och tidlöst val för att komplettera din garderob. Skorna är tillverkade av högkvalitativt nötläder och ger dig en exceptionellt bekväm känsla samtidigt som de står emot vardagligt slitage och väder.  “

Den svarta färgen ger ett elegant intryck

Våra svarta läderloafers med fyrkantig klack för damer är ett oklanderligt val för kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Skorna är tillverkade av högkvalitativt nötläder och är mjuka, slitstarka och tåliga. Den svarta färgen utstrålar elegans och passar enkelt till alla typer av outfits.  
Svarta loafers i en brun skokartong

Med sin eleganta finish i slätt svart läder

Våra svarta läderloafers med fyrkantig klack för damer är ett måste i varje garderob. Skorna är tillverkade i snyggt svart läder och har en fyrkantig klack som ger komfort och stil för varje steg. Insidan av skorna har också ett innerfoder som andas och absorberar fukt så att dina fötter hålls svala och torra.

Ytterligare information

Material

Säsong

,