Slip-on-plattformsloafers i lackskinn för män
Slip-on-plattformsloafers i patent för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Slip-on-plattformsloafers i patent för män

1479,00kr

Långvarig glans
Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter ett snyggt sätt att visa upp din stil är våra slip-on loafers i lack för män ett utmärkt alternativ. Skorna har en tjock, robust plattform som ger extra dämpning för fötterna och en modern look. Dessa loafers är tillverkade av slätt patentläder och har ingen snörning så att de snabbt kan tas på. Dessutom ger den tjocka plattformen extra höjd för dig som vill lägga till några centimeter på ett diskret sätt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra slip-on-plattformsloafers i patent för män är ett viktigt tillskott till alla moderna mäns garderob. Våra loafers är eleganta och trendiga och passar perfekt för både formella och informella tillfällen. Deras eleganta, stilrena design förstärks av högkvalitativt patentläder som ger en glansig, elegant finish.”

Ett subtilt tillskott till din look

Våra loafers med plattform är det ultimata paret för dig som vill addera en touch av elegans och sofistikering till din garderob. Dessa loafers har en tidlös estetik som aldrig blir omodern. Den klassiska silhuetten kombineras skickligt med subtila mönster, vilket skapar en stil som fungerar bra med nästan allt i din garderob.
Slip-on-plattformsloafers i lackskinn för män
Slip-on-plattformsloafers i lackskinn för män
Slip-on-plattformsloafers i lackskinn för män
Slip-on-plattformsloafers i lackskinn för män

Design i lackat läder

De är det perfekta valet för dig som letar efter den perfekta kombinationen av stil och komfort. Våra loafers är tillverkade i syntetiskt lackläder och har en praktisk, snörningsfri design som gör dem lätta att ta på och passar perfekt på foten. Plattformen ger en lätt förhöjning för extra komfort hela dagen.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,