Plattformsloafers i läder för män
Loafers med plattform i patent för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med plattform i patent för män

1183,00kr

Långvarig glans
Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan
Enkel fastsättning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i patent för män är ett elegant och bekvämt val för alla moderna män. Skorna är designade i kvalitetsläder och är mjuka att ta på med en slät struktur och oklanderligt ollon. Mokasinen har en rundad tå som ger dina tår gott om utrymme att röra sig fritt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra eleganta patent platform loafers för män är tillverkade av kvalitetsmaterial. De är designade för att hålla dig bekväm hela dagen. Med sin klassiska men ändå moderna design kombinerar dessa läderloafers perfekt traditionell look med modernt mode.”

Utformad med en bekväm plattform

Våra loafers är det perfekta valet för män som vill lägga till en touch av stil och sofistikering till sin garderob. Den klassiska designen kompletteras av en plattform som ger extra höjd utan att kompromissa med komforten. Den slitstarka yttersulan ger perfekt balans.
Plattformsloafers i läder för män
Plattformsloafers i läder för män
Plattformsloafers i läder för män
Plattformsloafers i läder för män

Klassisk design

De är den perfekta kombinationen av avslappnad och elegant stil. Våra loafers har en sofistikerad men ändå modern look. Moccasinens eleganta design ger den en chic, avslappnad look som är perfekt för klädda utekvällar eller till vardags. Den svarta färgen är lätt att matcha med vilken outfit du än väljer.

Ytterligare information

Färg

Material

,

Säsong

, ,