Foto av ortopediska mockaskor av sneaker-typ i vit mesh som andas och har en färgad sula ända ner till hälen.
Ortopediska mockaskor i ventilerande mesh av sneaker-typ
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska mockaskor i ventilerande mesh av sneaker-typ

460,00kr

Extremt bekväm
En perfekt hållning för kroppen
Förebygger smärta i fötterna
Lämplig för promenader

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska loafers i ventilerande mesh är moderna och perfekta för en avslappnad look samtidigt som du tar hand om din kropp. Det lätta, ventilerande materialet med små ventilationshål är perfekt för sommaren och mellansäsongen och håller dina fötter glada.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den tjocka sulan med upphöjd häl gör skorna mycket bekväma. Dessa loafers är utformade för att vara ortopediska, ge dig perfekt kroppshållning och förebygga smärta i fötter, rygg och leder. Med en högre klack är foten i rätt position och den tjocka sulan absorberar stötar när du går.”

Lätta att sätta på

De är lätta att ta på och av tack vare den stretchiga meshen och de små elastiska banden på sidorna av fötterna. På baksidan av skon finns en liten flik för ännu enklare påtagning. Dessa ortopediska loafers i sneaker-stil är lätta och kommer att vara dina följeslagare varje dag, vilket gör dem till dina fötters bästa vän.
Foto av ortopediska mockaskor av sneaker-typ i vit mesh som andas och har en färgad sula ända ner till hälen.
0-a1ad83.jpeg
0-2b438b.jpeg

Perfekta under alla omständigheter

Dessa ortopediska mesh-loafers med sneaker-look ger dig en modern, avslappnad look för alla tillfällen. De finns i 3 klassiska färger som gör att du kan bära dem till allt, oavsett vilken aktivitet du planerar. De färgade sulorna ända upp till baksidan av hälen ger en rolig och originell touch till dessa extremt bekväma skor.

Ytterligare information

Säsong

, ,

Material