Vit sko på vit botten med turkos bakgrund
Ortopediska loafers med andningsförmåga för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska loafers med andningsförmåga för kvinnor

532,00kr

Skor som andas
Bekväma skor
Smal silhuett

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska loafers som andas är perfekta för alla kvinnor som letar efter ett par skor som är både bekväma och snygga. Tack vare den ergonomiska designen kan du bära skorna i timmar utan att bli svettig. Bläddra bland vårt breda utbud av färger och hitta det perfekta paret som matchar dina favoritoutfits!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Detta par ortopediska damloafers är utformade för att ge dina fötter det stöd och den komfort de behöver hela dagen. Det ventilerande materialet gör att din hud inte kvävs i skon. Det här paret är perfekt för varma sommarväder. De minskar svettbildningen och gör att du sitter bekvämt i skorna hela dagen.”

Bekväma ortopediska skor

Dessa ortopediska loafers för kvinnor andas och är ett bekvämt par skor som ger utmärkt stöd för dina fötter. Dessa loafers är speciellt utformade för att lindra smärta och trötthet och har en dämpad häl och halkfri sula som håller dig bekväm hela dagen. De finns i en rad olika storlekar och snygga färger och är perfekta för aktiva kvinnor som letar efter skor som är både funktionella och snygga.
20145-818c26.jpeg
Vit sko på vit botten med turkos bakgrund
20145-ec43f1.jpeg
20145-564f75.jpeg

Ett par originella och eleganta loafers

Upptäck vårt breda urval av färger för detta par ortopediska loafers! De finns i grått, brunt, rosa eller vitt, så du kan välja det par som passar din garderob bäst, eller beställa flera för att variera din stil! Med dessa skor på fötterna kommer du att kunna gå runt i timmar, utan smärta!

Ytterligare information

Material

Säsong

,