Korsbent kvinna som bär benvita mockasiner med tjocka svarta sulor på ett grått golv
Ortopediska wedge loafers med öppen tå för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska wedge loafers med öppen tå för kvinnor

591,00kr

Bekväm kilformad design
Perforerade loafers som andas
Lätt att sätta på
Storlek 35 till 41

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Ortopediska wedge loafers med öppen tå för kvinnor kombinerar stil och komfort på ett perfekt sätt för en överlägsen gångupplevelse. Kilarna är det viktigaste inslaget i denna ortopediska produkt. De är noggrant utformade för att ge extra stöd åt hälen och avlasta fotvalvet. Den öppna, perforerade designen gör att dina fötter kan andas.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den främsta egenskapen hos dessa mockasiner är deras avancerade ortopediska design, som syftar till att korrigera vanliga problem som hälsmärta, hopsjunkna fotvalv, metatarsalgi och mycket mer. Tack vare den inbyggda kilsålen hjälper dessa mockasiner till att jämnt fördela trycket på dina fötter när du går, vilket ger omedelbar lindring av obehag.”

Perforerade loafers som andas

Dessa mockasiner är perfekt anpassade till ortopediska behov och kombinerar funktionalitet och estetik för att uppfylla kraven från aktiva kvinnor som vill ta hand om sina fötter utan att kompromissa med sin look. En annan viktig aspekt att lyfta fram är den genombrutna designen på dessa mockasiner. Denna funktion gör att luften kan cirkulera runt foten, bibehålla en optimal temperatur och begränsa överdriven svettning.
Korsbent kvinna som bär benvita mockasiner med tjocka svarta sulor på ett grått golv
Korsbent kvinna som bär benvita mockasiner med tjocka svarta sulor på ett grått golv
0-596075.jpeg

Praktisk ortopedisk design

Den främsta egenskapen hos dessa mockasiner är deras avancerade ortopediska design, som syftar till att korrigera vanliga problem som hälsmärta, hopsjunkna fotvalv, metatarsalgi och mycket mer. Tack vare den inbyggda kilsålen hjälper dessa mockasiner till att jämnt fördela trycket på dina fötter när du går, vilket ger omedelbar lindring av obehag.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

latex

Matériau Supérieur

PU