Kvinnas vänstra fot bär en vit ortopedisk mockasin, med den andra skon vikt i hennes högra hand
Ortopediska loafers med lädereffekt och synliga sömmar för damer
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Ortopediska loafers med lädereffekt och synliga sömmar för damer

639,00kr

Ursprunglig design
Extremt flexibla yttersulor
Justerbar med snörning
Bra stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Ortopediska loafers i läder med synliga sömmar för kvinnor är speciellt utformade för att lindra trötta, värkande fötter och erbjuda en lösning för den som lider av ortopediska problem. De har en anatomiskt formad innersula som effektivt stöder fotvalvet och minskar belastningen på fotmusklerna när man går eller står under långa perioder. Innersulan är också stötdämpande, vilket innebär att den absorberar stötar som orsakas av marken och förhindrar skador på lederna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa flexibla loafers är speciellt utformade för att ge dina fötter optimalt stöd och är perfekta för aktiva kvinnor som tillbringar långa timmar på fötterna eller går mycket under dagen. Dessa loafers är tillverkade av ett högkvalitativt material med lädereffekt och har den lyxiga looken av äkta läder utan att kompromissa med komforten. Den mjuka, följsamma texturen känns behaglig att ta på, medan de synliga sömmarna ger en härlig estetisk touch.”

Ortopedisk design

Den ortopediska designen gör dessa loafers till ett perfekt val för personer med fotproblem som plattfot, knölar eller plantar fasciit. De har en dämpad fotbädd som stöder och dämpar varje steg, vilket minskar trycket på dina fötter. Dessutom har de en uttagbar innersula som ger dig möjlighet att justera passformen så att den passar dina individuella behov, eller till och med sätta in ortopediska innersulor om det behövs.
Kvinnas vänstra fot bär en vit ortopedisk mockasin, med den andra skon vikt i hennes högra hand

Greppvänlig yttersula

Den robusta yttersulan i gummi ger maximalt grepp om en mängd olika underlag och garanterar stabilitet för varje steg du tar. Oavsett om underlaget är halt eller ojämnt kan du vara säker på att dessa loafers håller dig stadigt på marken så att du kan gå med tillförsikt. De justerbara skosnörena gör att du kan anpassa skon efter din fot för extra komfort och stöd.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

latex

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu