1 profilmockasin, blå/lila med tofsar
Damloafers i läder med tofsar och färgglada motiv i vintagestil
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Damloafers i läder med tofsar och färgglada motiv i vintagestil

1361,00kr

Originalell färgglad design
Vintage-stil
Mjukt, följsamt läder
Komfort och hållbarhet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i vintagestil med tofsar och färgglada lädermönster är så originella och färgstarka att de inte kommer att gå obemärkta förbi! De är inte bara slitstarka, de är också mycket bekväma att bära varje dag. Deras utmärkande drag inkluderar dekorativa tofsar på ovandelen, vilket ger dessa skor en retrokänsla och tidlös charm. För lite extra stil!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i vintagestil är den perfekta kombinationen av komfort, elegans och kreativitet. Med sin tidlösa design inspirerad av traditionella loafers ger de en retrochic touch till alla outfits. Det originella med detta par loafers ligger i färgerna och trycken som täcker skon. De färgglada tofsarna på ovandelen ger också lite extra stil. De kommer att se bra ut med en helt svart outfit!”

Material av hög kvalitet

Dessa loafers är tillverkade av kvalitetsläder och känns mjuka och följsamma så fort du tar på dem. Den smidiga ovandelen formar sig efter din fot och ger dig stor rörelsefrihet. Även efter timmar av promenader kommer du att känna dig bekväm tack vare deras exceptionella komfort. Dessa skor är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort, elegans och originalitet i en och samma modell.
1 profilmockasin, blå/lila med tofsar
1 profilmockasin, blå/lila med tofsar

Greppvänlig sula

Yttersulan på dessa loafers har en greppande struktur som funkar bra på olika underlag. Oavsett om du går på slät betong eller ojämn kullersten kan du lita på att stabiliteten och hållbarheten hos dessa loafers hjälper dig att gå med självförtroende. Lägg till en touch av vintagestil till din garderob i sommar med loafers med tofsar och färgglada lädermönster för kvinnor. Skäm bort dig själv och låt din retrosida lysa fram!

Ytterligare information

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Matériel Doublure

Polyuréthane

Matériel de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER