Brun båtmockasin med snörning, mot en vit bakgrund
Båtloafers i vintagestil med lädereffekt för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Båtloafers i vintagestil med lädereffekt för män

769,00kr

Praktisk snörlös design
Trendig vintage-stil
Flexibilitet och hållbarhet
Storlek 38 till 48

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa läderklädda loafers i vintagestil för män är ett måste för dig som vill kombinera stil och komfort. Skorna är mångsidiga och kan anpassas till olika tillfällen. Skorna är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt konstläder, vilket ger dem samma lyxiga utseende som äkta läder samtidigt som de är miljövänliga. Den mjuka gummisulan är inte bara slitstark utan också extremt bekväm.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Skorna är tillverkade med stor omsorg om detaljerna och ger optimal komfort samtidigt som de ger alla outfits en sofistikerad touch. Den klassiska loaferdesignen förstärks av subtila vintagedetaljer som synliga sömmar, flätade snören och eleganta detaljer. Dessa element ger en extra dimension till den övergripande looken, skapar en intressant visuell kontrast och lägger till den oemotståndliga retro-touchen.”

Slitstarka mockaskor

Dessa båtloafers är tillverkade av ett högkvalitativt material och har en lädereffekt som ger dem en lyxig och raffinerad look. Materialvalet ger skorna exceptionell hållbarhet, vilket gör dem perfekt lämpade för vardagsbruk eller speciella evenemang. En viktig aspekt av dessa skor är deras exceptionella komfort. Med en dämpad innersula och en flexibel, halkfri yttersula i gummi ger de stöd och stabilitet vid varje steg.
33294-62c801.jpeg
Brun båtmockasin med snörning, mot en vit bakgrund
0-95788e.jpeg
0-2a7ec7.jpeg

Mångsidig och tidlös

Dessa båtloafers har en mångsidig stil och kan bäras till en mängd olika outfits. Kombinera dem med dina favoritjeans för en chic och avslappnad look eller med finbyxor vid ett mer formellt tillfälle. Med sin sofistikerade look kommer dessa loafers omedelbart att förstärka din stil och hjälpa dig att sticka ut. De bruna och svarta färgerna passar perfekt till alla typer av outfits och stilar. Dessutom är det tidlösa färger.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

EVA

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu