Moccasin i brunt läder med guldfärgad tofs mot vit bakgrund
Mockasiner i äkta italienskt läder för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Mockasiner i äkta italienskt läder för män

1065,00kr

Genuin elegans
En tidlös disgn
En anmärkningsvärd avslutning
Ett vackert ekollon i form av en hästbit

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa snygga loafers i italienskt läder för män representerar elegans och finess i alla formella eller informella outfits. De är tillverkade av det finaste italienska lädret, så du kommer att känna dig bekväm när du går. De olika färgerna som erbjuds här, brun, svart eller grå, innebär att du kan hitta de perfekta skorna för dina vardagsoutfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna italienska lädermockasin för män visar verklig elegans på foten. Den har skapats med en tidlös design och en anmärkningsvärd finish för att behålla den typiska italienska mockasinlooken. Lädret som används här ger skon en mjuk och behaglig känsla samtidigt som det är slitstarkt.”

Moderna färger

Denna modell finns i tre olika färger. Brun, som ger en seriös touch till din outfit; svart, en basfärg som passar till alla outfits, men framför allt till en chino eller en kostym. Slutligen, en ljusare färg, denna vackra grå passar perfekt till en bröllopsoutfit eller sommarutflykter. Men det är upp till din fantasi att matcha dessa mockasiner till vilken outfit som helst!
mockasin i brunt läder för män
Moccasin i brunt läder med guldfärgad tofs mot vit bakgrund
mockasin i brunt läder för män
mockasin i brunt läder för män

För alla stilar

Dessa mockasiner är prydda med en vacker tofs i form av en guldfärgad hästhov. Den lilla tofsen ger skon dess ursprungliga charm och gör den till ett elegant tillskott på alla tillställningar. Denna mockasin har också fina, osynliga sömmar för att förstärka skon, vilket ger den god hållbarhet.

Ytterligare information

Material

Säsong

,