Foto av en ortopedisk mockasin i brunt läder med en ultramjuk sula i ena handen och en bubbla som visar skons flexibilitet.
Ortopediska loafers med mjuk sula för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska loafers med mjuk sula för män

947,00kr

En extra flexibel sko
Lätt att sätta på
Utmärkt stöd för foten
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska loafers med mjuk sula är det perfekta valet för vardagsbruk. De är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt stöd för dina fötter. Dessutom har skorna en halkfri yttersula som gör dem säkra och stabila på alla underlag. Den eleganta och tidlösa designen gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en formell tillställning eller en avslappnad utflykt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska loafers för män i läder som andas finns i en mängd olika storlekar och färger för att passa alla smaker och preferenser. Oavsett om du letar efter ett par skor för arbete, fritid eller speciella tillfällen är dessa loafers ett utmärkt val för dig som vill kombinera stil och komfort. Med sin eleganta design och kvalitetskonstruktion kommer du inte att bli besviken.”

Stöd och komfort

Dessa ortopediska loafers med mjuka sulor är tillverkade av högkvalitativa material och utformade för att ge dina fötter optimalt stöd samtidigt som du kan se elegant ut i alla situationer. Sömmarna är noggrant sydda för att förhindra skav och irritation, medan innersulan är vadderad för att ge dina fötter extra stöd.
15336-8484f8.jpeg
Foto av en ortopedisk mockasin i brunt läder med en ultramjuk sula i ena handen och en bubbla som visar skons flexibilitet.
15336-eb4c05.jpeg

Den rätta kompromissen

Dessa ortopediska loafers för män är ett utmärkt alternativ för dig som vill ta hand om dina fötter och samtidigt vara snygg och bekväm. Deras flexibla sulor ger dig oöverträffad rörelsefrihet, medan deras smala linjer säkerställer en välvårdad look. Med sin högkvalitativa konstruktion och tidlösa design kommer dessa skor att vara ett värdefullt tillskott till varje mans garderob.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,