Foto av en ortopedisk mockasin i svart läder för män
Ortopediska plattformsloafers för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska plattformsloafers för män

591,00kr

Lätt att underhålla
Utmärkt stöd för foten
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska plattformsloafers för män är utformade för att ge optimal komfort och ortopediskt stöd för dina fötter. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och formar sig efter din fot för att minska tryckpunkter och förbättra gångkomforten. Plattformen höjer mockasinen och ger även extra stöd för fötterna. Välj mellan en rad olika storlekar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska plattformsloafers för män är ett perfekt val för dig som vill kombinera stil och komfort utan att kompromissa med dina fötters hälsa. Den eleganta, moderna designen gör dem till ett utmärkt alternativ för både formella och informella tillfällen. De kompletterar enkelt vilken outfit som helst. Tveka inte att slå till på detta par ortopediska mockasiner.”

Utformad för din komfort

Dessa ortopediska mockasiner har en något upphöjd plattform som hjälper till att minska trycket på hälar och tår, vilket kan lindra led- och muskelsmärta. Den snörningsfria konstruktionen gör dem lätta att ta på och av, medan det elastiska bandet upptill ger en säker och bekväm passform. Välj den färg du gillar nu.
Foto av en ortopedisk mockasin i svart läder för män

Elegans och komfort för vardagsbruk

Dessa mockasiner är mycket eleganta med sin klassiska design och omsorgsfulla finish. De finns i en mängd olika storlekar för att passa alla behov. Oavsett om du behöver ortopediska skor för arbete eller vardagsaktiviteter är dessa mockasiner det perfekta valet för komfort och stöd hela dagen.

Ytterligare information

Säsong

Material