Mörk- och ljusblå loafers i läder och textil med dekorativa tofsar på fötterna på en man med korslagda ben som bär svarta kostymbyxor med fina vita ränder.
Tvåfärgade loafers med tofs och kontrasterande effekt
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tvåfärgade loafers med tofs och kontrasterande effekt

1006,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Mer än 10 storlekar tillgängliga
Utmärkt gångkomfort
Långvarig glans

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med tofs i kontrastfärgat bimaterial är det perfekta valet för dig som vill ha elegans och komfort i dina skor. Dessa loafers har designelement som säkerställer att de kan ge en sofistikerad touch till alla dina outfits. De är tillverkade av en blandning av syntetläder och textil och har en extra textur som ger en överlägsen dimension till den traditionella stilen hos läderloafers.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i kontrasteffekt i två material är det perfekta tillskottet till din garderob. Den unika och eleganta designen gör dessa loafers till ett oumbärligt plagg för alla tillfällen. Mokasinerna är tillverkade av de finaste materialen och har en tvåfärgad look som skapar en härlig kontrast i texturen. Det mörka släta lädret på ovandelen skapar en vacker samhörighet med den ljusa mockan på sidorna, vilket framhäver den överlägsna kvaliteten på deras konstruktion.”

En noggrann, oklanderlig finish

Skorna har en varm och elegant tofs som hänger från toppen, och den omsorgsfulla finishen är helt enkelt utsökt. Yttersulan är utformad för att ge dig alla fördelar med en bekväm sko, men ger också stabilitet och hållbarhet så att du kan njuta av komforten i dessa skor i många år framöver. Du kommer garanterat att göra ett gott intryck när folk tittar på dig.
Mörk- och ljusblå loafers i läder och textil med dekorativa tofsar på fötterna på en man med korslagda ben som bär svarta kostymbyxor med fina vita ränder.

En elegant och unik design

Dessa loafers med tofs i kontrasteffekt i två material är det perfekta tillskottet till din garderob. Den unika och eleganta designen gör dessa loafers till ett oumbärligt plagg för alla tillfällen. Mokasinerna är tillverkade av de finaste materialen och har en tvåfärgad look som skapar en härlig kontrast i texturen. Det mörka släta lädret på ovandelen skapar en vacker samhörighet med den ljusa mockan på sidorna, vilket framhäver den överlägsna kvaliteten på deras konstruktion.

Ytterligare information

Material

Säsong

,