Smaragdgröna mockaskor med dekorativa tofsar på foten i handen på en person som sitter på ett ljusgrått golv.
Loafers med tofs i mocka och kontrastsömmar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs i mocka och kontrastsömmar

947,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt hälstabilitet
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Tassel loafers i mocka med kontrastsömmar är högkvalitativa skor för den kräsne mannen. De är tillverkade med största omsorg och känsla för detaljer, för att garantera optimal komfort och oklanderlig stil. Deras råmaterial är mocka, ett sammetslent läder som är mjukt att ta på. Detta material har också den extra fördelen att det andas, så att dina fötter förblir varma och bekväma.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa tassel loafers i mocka med kontrastsömmar är ett par exceptionella skor som erbjuder både komfort och elegans. Dessa mockasiner har en sofistikerad stil som är perfekt för den kräsne mannen som vill ge sin outfit en touch av elegans. Materialet i mockasinerna är mocka, som är mjukt att ta på och ger oslagbar komfort för fötterna.”

Soliditet och hållbarhet

Ovandelen på varje sko har kontrasterande detaljer i sömmarna, vilket skapar en attraktiv visuell effekt samtidigt som sömmarnas styrka förstärks. Yttersulan är tillverkad av slitstarkt gummi som ger utmärkt grepp även under ogynnsamma väderförhållanden. Insidan är fodrad med mjukt läder som andas, för att undvika lukt och obehag som uppstår när man bär stängda skor under långa perioder.
Smaragdgröna mockaskor med dekorativa tofsar på foten i handen på en person som sitter på ett ljusgrått golv.

Kombinera komfort och elegans

Dessa tassel loafers i mocka med kontrastsömmar är ett par exceptionella skor som erbjuder både komfort och elegans. Dessa mockasiner har en sofistikerad stil som är perfekt för den kräsne mannen som vill ge sin outfit en touch av elegans. Materialet i mockasinerna är mocka, som är mjukt att ta på och ger oslagbar komfort för fötterna.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,