Svart loafer med tjock sula, hålls i ena handen. Grå bas.
Ortopediska mockasiner med tjock sula för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska mockasiner med tjock sula för män

532,00kr

Bra gångkomfort
Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
Perfekt för daglig användning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska mockasiner för män med tjock sula är bekväma och praktiska skor som är utformade för att avlasta fötterna och förbättra hållningen. De är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och optimal komfort. Vi erbjuder två färger så att du kan välja den du gillar bäst. Gör ditt val nu och välj den storlek som passar dig bäst.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa ortopediska mockasiner för herrar med tjock sula är bekväma och praktiska skor som ger optimalt stöd för fötterna. Den eleganta och tidlösa designen gör att mockasinerna passar perfekt till en mängd olika outfits. Slutligen är de också mycket slitstarka och tåliga, vilket innebär att de kan användas regelbundet utan att försämras snabbt.”

Mångsidighet och estetik

Våra ortopediska loafers med tjock sula för män finns i en mängd olika färger och storlekar för att passa allas individuella behov. Oavsett om du letar efter ett par skor för jobbet eller för ett avslappnat tillfälle är dessa mockasiner det perfekta valet eftersom de kombinerar stil och komfort. De kommer att se bra ut med allt du bär. Gör ditt val nu.
Svart loafer med tjock sula, hålls i ena handen. Grå bas.

En väl genomtänkt sula

Den tjocka sulan på dessa mockasiner är utformad för att ge extra stöd för fötterna, minska trycket på tryckpunkter och hjälpa till att förebygga ledvärk. Om du arbetar långa timmar på fötterna är dessa vackra mockasiner ett par skor för dig. Det ventilerande lädret gör också att luften kan cirkulera fritt, vilket håller fötterna svala och torra.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,