En kamelfärgad mockaloafer med en stenad sula och en cirkel som visar den vikta sulan.
Mjuka, halkfria ortopediska mockaskor i mocka för herrar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka, halkfria ortopediska mockaskor i mocka för herrar

591,00kr

En extra flexibel sko
Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
Lätta, bekväma skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka, halkfria ortopediska mockaskor i mocka för män är verkligen extra flexibla eftersom de kan vikas helt in i sig själva. Det innebär att de ger dig verklig komfort när du går och låter din fot utvecklas och följa sin naturliga rörelse obehindrat. Våra mockasiner har dessutom en snygg look så att de kan bäras i alla sammanhang.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Förutom att vara extra flexibla har sulorna på våra ortopediska mockasiner rundade gummiknoppar som inte bara gör skorna halkfria utan också absorberar stötar när man går. När du går skapar din kroppsvikt en stötvåg på marken, vilket kan vara en källa till smärta.”

Löftet om bortskämda fötter

Våra ortopediska mockasiner för män är tillverkade i mocka och har en mjuk look som ger dem en perfekt karaktär. Insidan av skon är tillverkad av bomull, vilket gör dessa mockasiner ännu mer andningsbara och bekväma för dina fötter. Innersulan formar sig efter din fot för ännu bättre komfort.
18024-7457e6.jpeg
En kamelfärgad mockaloafer med en stenad sula och en cirkel som visar den vikta sulan.
18024-4748f7.jpeg

Flexibel och halkfri

Förutom att vara extra flexibla har sulorna på våra ortopediska mockasiner rundade gummiknoppar som inte bara gör skorna halkfria utan också absorberar stötar när man går. När du går skapar din kroppsvikt en stötvåg på marken, vilket kan vara en källa till smärta.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,