Grå ortopedisk mockasin mot vit bakgrund.
Ortopediska promenadmockasiner för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Ortopediska promenadmockasiner för män

532,00kr

Perfekt passform för dina fötter
Skorna är lätta och flexibla
För en avslappnad promenad
Halkfri yttersula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska promenadmockasiner är skor som är speciellt utformade för att ge optimal komfort och rörelsefrihet. Skorna har en innersula som ger foten rätt stöd och inriktning, vilket minskar trycket på lederna och förbättrar hållningen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och hållbara, vilket gör dem till ett perfekt val för daglig användning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och formar sig efter foten för en perfekt passform. Dessutom är skorna lätta och flexibla, vilket gör dem idealiska för vardagsbruk. Oavsett om du letar efter ett par skor för en avslappnad promenad eller en dag på kontoret, erbjuder dessa mockasiner den komfort och det stöd du behöver för att vara aktiv och produktiv hela dagen lång.”

Mångsidighet och val av färger

Dessa ortopediska mockasiner för män finns i en mängd olika färger, vilket gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om du letar efter skor för en avslappnad promenad eller en aktiv dag på jobbet är våra ortopediska promenadmockasiner ett säkert och bekvämt val. Gör ditt val nu och kom ihåg att välja rätt storlek för dig.
Grå ortopedisk mockasin mot vit bakgrund.

Utformad för din komfort

Våra ortopediska promenadmockasiner anpassar sig perfekt efter fotens form och ger en bekväm och säker passform. De har också en halkfri yttersula som ger utmärkt grepp på alla underlag, vilket minskar risken för att halka och falla. Dessutom ger den lätta designen stor rörelsefrihet, vilket gör skorna perfekta för långa promenader eller dagar på fötterna.

Ytterligare information

Material

Säsong