Foto av en ortopedisk mockasin i brunt läder för män med tjock sula.
Ortopediska loafers i äkta läder för herrar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska loafers i äkta läder för herrar

800,00kr

Idealisk för daglig användning
Utmärkt stöd för foten
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska loafers i äkta läder är det perfekta valet för män som vill kombinera stil och komfort. Deras klassiska, tidlösa design passar perfekt för alla tillfällen, medan det äkta lädret ger extra hållbarhet och en elegant finish som aldrig kommer att bli omodern.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Den klassiska, eleganta designen på dessa ortopediska loafers gör dem perfekta för en mängd olika tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en avslappnad kväll ute. Den släta läderfinishen ger en sofistikerad, professionell look, medan den halkfria gummiyttersulan säkerställer ett fast grepp på alla ytor. Så dessa vackra loafers är perfekta om du är ute efter mångsidighet och ett snyggt utseende.

Valet är ditt

Våra ortopediska loafers i äkta läder för män finns i flera olika storlekar för att passa alla fottyper. Du kan också välja färg, så att du kan välja den du gillar bäst. Med sin högkvalitativa konstruktion, sitt ortopediska stöd och sin eleganta stil är dessa skor ett utmärkt val för alla som vill kombinera komfort och stil.

Foto av en ortopedisk mockasin i brunt läder för män med tjock sula.

Ergonomisk komfort

Dessa ortopediska loafers i äkta läder för män är premiumskor som är utformade för att ge optimal komfort och ortopediskt stöd för dina fötter. Dessa loafers är tillverkade av äkta läder och är mjuka, slitstarka och andas, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Bär dem i flera timmar i sträck och du kommer att känna dig som hemma.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,