Fotografi av ett par ortopediska mockaskor i svart läder med tjocka sulor. En sko ligger på golvet, den andra hålls i ena handen.
Ortopediska mockasiner i mjukt syntetläder för herrar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska mockasiner i mjukt syntetläder för herrar

769,00kr

Automatisk temperaturreglering
Tar hänsyn till fotens form
Lämplig för alla årstider

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska mockasiner i mjukt syntetläder för män är en elegant, avslappnad och extremt bekväm sko. De är lätta att ta på och av tack vare vare små resårband på båda sidor om plösen. Designen är klassisk och framsidan av foten är tillräckligt bred för att bekvämt rymma dina tår.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Syntetläder har värmereglerande egenskaper och kan därför användas under alla årstider. Det är också ett material som andas, och våra mockasiner har små perforeringar på sidorna av foten för att framhäva denna egenskap och låta svett rinna ut. Den tjocka sulan är halkfri så att du kan gå bekvämt.”

Bekväma skor

Dessa ortopediska mockasiner respekterar fotvalvets naturliga form och ger perfekt stöd för din kroppsvikt utan att påverka leder eller rygg. Våra ortopediska mockasiner för herrar är extremt flexibla och är verkligen det perfekta paret skor för vardagsbruk, vilket gör att din fot kan röra sig fritt. Dessutom ger de bra stöd.
18119-bb27b9.jpeg
Fotografi av ett par ortopediska mockaskor i svart läder med tjocka sulor. En sko ligger på golvet, den andra hålls i ena handen.

Kvalitet för dina fötter

Syntetläder har värmereglerande egenskaper och kan därför användas under alla årstider. Det är också ett material som andas, och våra mockasiner har små perforeringar på sidorna av foten för att framhäva denna egenskap och låta svett rinna ut. Den tjocka sulan är halkfri så att du kan gå bekvämt.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,