Bruna loafers med tofs på beige golv med en guldfärgad sko bredvid
Tassel loafers i läder med andningsförmåga för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tassel loafers i läder med andningsförmåga för män

1006,00kr

Material som andas
Lämplig för varmt väder
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med tofs i läder för män är ett elegant val för alla stilmedvetna män. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt läder och har en slät, hållbar yta som omedelbart ger din garderob en sofistikerad touch. Den lätt vadderade sulan ger ultimat komfort när du går.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra tassel loafers i läder för män andas och är det perfekta valet för män som vill kombinera komfort och stil. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och har en klassisk design med en modern twist tack vare en snygg tofsdetalj ovanför mockasinen.  “

Den ventilerande insidan hjälper också till att hålla fötterna svala

Med sin klassiska, raffinerade design är dessa mockasiner designade för viktiga händelser som bröllop. Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativt läder och är inte bara slitstarka utan också något flexibla, vilket ger en bekväm känsla från första steget. Det ventilerande innerfodret hjälper till att hålla fötterna svala hela dagen, även i varmt sommarväder.  
Bruna loafers med tofs på beige golv med en guldfärgad sko bredvid

Utmärker sig genom sin klassiska design

Våra tassel loafers i läder för män andas och är det perfekta valet för män som vill kombinera komfort och stil. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och har en klassisk design med en modern twist tack vare en snygg tofsdetalj ovanför mockasinen.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,