Fyra mockaloafers i olika färger, grå-blå-beige och brun med tjock sula och stora dekorativa guldspännen uppradade mot en vit bakgrund.
Loafers i mocka med guldspänne och tjock sula
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i mocka med guldspänne och tjock sula

1124,00kr

Utmärkt gångkomfort
Finns i flera olika färger
Enkelt underhåll
Kan bäras till informell eller affärsmässig klädsel

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i mocka med guldspännen och tjocka sulor är inte rädda för att ha allt! Kombinera komfort, stil och sofistikering med detta par loafers. Den tjocka sulan ger dig komfort och stadga, medan guldspännet ger din outfit den touch av lyx som den har saknat.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa loafers i mocka med guldspänne och tjock sula kommer att göra ett fantastiskt intåg i din garderob. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är inte bara snygga utan även bekväma tack vare den tjocka sulan som ger extra dämpning och höjd! Vi älskar mockamaterialet som ger en varm och mjuk look.

En förändring från den traditionella mockasinen

Med dessa mockasiner bryter du med den traditionella stilen hos denna sko. Mockan är förstås tidlös, men det stora guldspännet i form av en XXL-kedja och den tjocka gummisulan gör att denna stora klassiker får nytt liv i damernas garderober. Om du letar efter ett originellt plagg att komplettera dina vardagsoutfits med, slå till på detta par mockasiner!

Fyra mockaloafers i olika färger, grå-blå-beige och brun med tjock sula och stora dekorativa guldspännen uppradade mot en vit bakgrund.

En elegant loafer för vardagsbruk

Dessa fantastiska loafers kommer att överraska dig på så många sätt! De är vackra och eleganta, så de passar utmärkt till alla outfits, oavsett om de är formella eller vardagliga. Men inte nog med det, de ger dina fötter total komfort: den tjocka sulan ger dig extra dämpning, det smidiga lädret anpassar sig efter dina fötter och fodret håller dig varm och torr hela dagen lång!

Ytterligare information

Material

Säsong

,