En svart loafer i lackskinn med tjock svart sula och häl dekorerad med en silverkedja och vita pärlor på ovansidan av skon, insidan är puderrosa mot en enfärgad vit bakgrund.
Loafers med tjock sula och kedjor och pärlor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers med tjock sula och kedjor och pärlor

1124,00kr

Finns i över 10 storlekar
Bekväm klack
Långvarig glans
Lätt att rengöra

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tjocksulade loafers med kedja och pärlor är det perfekta tillskottet i garderoben för alla djärva, praktiska fashionistas. Detta par gör om den klassiska mockasinen och antar dess unika, maximalistiska stil. En XXL-sula med fyrkantig klack och eleganta, feminina utsmyckningar ger dina outfits en originell touch. Dessa mockasiner är bekväma att bära hela dagen och kan bäras till allt, från enkla kontorsskor till mer avslappnade skor för att gå ut med vänner.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vackra skor kommer att göra en fantastisk entré i din garderob! Långt ifrån den traditionella mockasinen som är lite tråkig, bryter det här paret alla koder med sin självsäkra stil! Med sitt lackskinn, tjocka sula och fyrkantiga klack är denna mockasin dekorerad med vita pärlor och en silverkedja, vilket ger dig en elegant, glamorös look ända ner till dina ben.”

En loafer som får dig att se ut som bäst

Dessa mockasiner har en tjock sula för att kompensera för den medelstora klacken. Den lilla höjdskillnaden gör att du kan ha dem på dig länge och gå i dem utan att känna något obehag under dagen. Resultatet är ett smalt och välformat ben som känns som om du går på moln. Vi älskar: den tjocka sulan för extra dämpning.
En svart loafer i lackskinn med tjock svart sula och häl dekorerad med en silverkedja och vita pärlor på ovansidan av skon, insidan är puderrosa mot en enfärgad vit bakgrund.

För alla stilar och tillfällen

Det här paret mockasiner kan överraska eller imponera, men för de som redan vet blir de en omedelbar favorit. Oavsett om du vill piffa upp dina enklaste, mest formella outfits eller visa upp din stil till max, är dessa loafers svaret. Det svarta lackade lädret är mångsidigt och passar enkelt till dina kläder, oavsett tillfälle.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,