Läderskor med tjock plattform i brittisk stil
Tjocka loafers med plattform i brittisk stil
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tjocka loafers med plattform i brittisk stil

1124,00kr

Långvarig glans
Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan
Bra regntäthet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra brittiska loafers med tjock plattform är den perfekta blandningen av klassisk och modern stil. Designen är inspirerad av brittiska skotraditioner, kombinerat med en modern twist för att skapa en originell design. Mockasinerna är tillverkade av läder och är slitstarka och hållbara, vilket ger utmärkt kvalitet och komfort. Den tjocka plattformsyttersulan ger dig höjd och stabilitet på fötterna när du är på språng.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra tjocka plattformsloafers i brittisk stil är ett perfekt val för dig som vill lägga till en touch av elegans och originalitet till din garderob. Dessa eleganta skor är tillverkade av syntetläder och ger en klassisk, sofistikerad look. De erbjuder också optimal komfort, så att dina fötter förblir bekväma hela dagen.”

Ett originellt utseende

Dessa mockasiner är eleganta, trendiga skor som ger en raffinerad touch till alla outfits. Våra loafers har en klassisk design med hög skärning som ger dem en åtsittande passform. Den tjocka plattformen ger extra dämpning för dina fötter, vilket minskar trycket på hälarna och förbättrar din allmänna komfort.
Läderskor med tjock plattform i brittisk stil

Förbättrar din figur

De är tillverkade av läder för exceptionell hållbarhet och en oklanderlig finish. Den tjocka plattformen har flera fördelar: den ger höjd för att förlänga bänken, skapar en elegant silhuett, ger en modern look och ger större komfort. De passar perfekt till alla typer av kläder.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

, ,