Två par loafers i kontrasterande lackskinn, den ena beige och brun, den andra svart och brun, vid fötterna på en kvinna som står på ett parkettgolv och bär breda bruna randiga byxor.
Tvåfärgade loafers i lack med tjock sula
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tvåfärgade loafers i lack med tjock sula

651,00kr

Utmärkt hälstabilitet
God motståndskraft mot regn
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tvåfärgade loafers i lack med tjock sula är ditt nästa val om du letar efter en snygg och bekväm sko för vardagsbruk. Lackskinnlooken ger din outfit en touch av lyx, samtidigt som den förblir originell tack vare de kontrasterande tvåfärgade accenterna på skon. Långt ifrån den tråkiga mockasinen ! Den tjocka sulan sparar några centimeter och ger extra dämpning för komfort hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa loafers i lackskinn är perfekta för eleganta, sofistikerade kvinnor som vill ge sina vardagsoutfits en unik touch av stil. Den tjocka sulan och den tvåfärgade sidan kommer att göra dig avundsjuk. Dessa skor är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder komfort och hållbarhet för att klara din livsstil, dag efter dag, år efter år!

Ett trendigt val för alla stilar

Dessa mockasiner är ett elegant och trendigt val som passar till både formella och avslappnade outfits. De är mycket mångsidiga och passar perfekt i klassiska och traditionella garderober, men de kan också kontrastera mot mer rockiga looker för att skapa en helt egen stil! Så dessa skor är inte allt de utger sig för att vara.

Två par loafers i kontrasterande lackskinn, den ena beige och brun, den andra svart och brun, vid fötterna på en kvinna som står på ett parkettgolv och bär breda bruna randiga byxor.

Dina drömmars mockasiner är här!

Dessa mockasiner har en tidlös design och är tillverkade med största omsorg av kvalitetsmaterial. Den tjocka sulan håller dina fötter bekväma hela dagen, oavsett om du behöver gå mycket eller stå länge. Det syntetiska lädret passar dina fötter som hand i handske och får dig att känna dig som om du går på moln nio!

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,