Ett par mockasiner i slätt svart läder på en vit säng, med en stor rosett som pryder toppen och små beige strumpor som fyller skon.
Läderloafers med rosett och tjock sula
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Läderloafers med rosett och tjock sula

710,00kr

Utmärkt stöd för fotleden
Enkelt underhåll
God motståndskraft mot regn
Långvarig glans

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa läderloafers med rosett och tjock sula är ett litet underverk för fans av mycket feminina plagg och lolita-stil! Dessa mockasiner är tillverkade av smidigt syntetläder av hög kvalitet och ger komfort hela dagen samtidigt som de ger dig en elegant look tack vare skons släta, glänsande struktur.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa läderloafers med fluga och tjock sula är ett elegant och modernt val för dig som vill ha ett par skor som är eleganta men ändå bekväma. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt syntetläder och har en vacker soft touch-textur med ett slätt, glänsande utseende, samt hållbarhet över tid som gör dessa mockasiner till ett måste för din vardagsanvändning.

Den ursprungliga och söta beröringen på fötterna

Välj dessa eleganta och praktiska mockaskor med en stor rosett för att ge alla dina outfits en söt och originell touch. Den tjocka gummisulan gör skon mycket bekväm, oavsett om du behöver gå mycket eller stå i timmar i sträck. Skons tjocklek ger dig också en dockliknande stil!

Ett par mockasiner i slätt svart läder på en vit säng, med en stor rosett som pryder toppen och små beige strumpor som fyller skon.

Loafers för alla dina outfits

Ge alla dina outfits en chic och elegant touch med dessa loafers med stor rosett. De är lätta att matcha med enkla, klassiska outfits för en sober, traditionell look på kontoret, eller kombinera dessa vackra skor med en veckad kjol och andra tillbehör för en feminin, självsäker look när du är ute med vänner!

Ytterligare information

Material

Säsong

,