Svarta mockasiner i glänsande slätt läder med tjock sula vid fötterna på en kvinna som sitter på golvet och bär korta svarta strumpor.
Svarta loafers i läderlook med tjock sula och spänne
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Svarta loafers i läderlook med tjock sula och spänne

591,00kr

Bra tätning
Garanterar god gångstabilitet
Håller fotleden stadigt på plats
Lätt att bära till alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta loafers i läderlook med tjock sula är det perfekta valet för den som söker en sko som uppfyller kraven på sofistikering och komfort. Skorna är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet, för en polerad, färdig look. Den tjocka sulan ger mockasinen en unik, modern look, samtidigt som du sparar några centimeter och komfort hela dagen lång tack vare den extra dämpningen!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta loafers, med tjock sula och spänne, är den perfekta kompromissen mellan sofistikering, komfort och hållbarhet. Skorna är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är mjuka att ta på, slitstarka och bekväma att bära hela dagen, oavsett om du behöver gå mycket eller stå upp under långa timmar.”

Grunge-versioner av mockasiner

Spännet på dessa mockasiner tillför ett originellt element som skiljer dem från de mockasiner vi är vana vid att se. Den här lilla dekorativa detaljen ger den här normalt förnuftiga skon en grungig touch. Skorna är bekväma och har en vadderad insida för perfekt passform runt foten och en tjock sula för att ge dig all den dämpning du behöver.
Svarta mockasiner i glänsande slätt läder med tjock sula vid fötterna på en kvinna som sitter på golvet och bär korta svarta strumpor.

Loafers för alla tillfällen

Dessa mockasiner är kända för att vara både bekväma och eleganta skor, men just dessa modeller har en djärv touch med sin tjocka svarta gummisula. De är tillverkade i syntetläder av hög kvalitet och fodrade för extra komfort. Lätt att kombinera med alla dina outfits, för en professionell look eller en mer avslappnad utflykt med vänner.

Ytterligare information

Färg

Material

,

Säsong

,