Två par loafers i lackskinn, ett svart och ett beige, med ett XXL-spänne i form av ett oändlighetstecken på en ljusbeige bakgrund.
Lackade loafers med tjock sula och stort spänne
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Lackade loafers med tjock sula och stort spänne

769,00kr

Bekväm klack
Utmärkt gångstabilitet
Motståndskraft mot regn
Långvarig glans

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i lack med tjock sula och stort spänne är det perfekta valet för alla modefans som söker både stil och komfort. Med sin eleganta, glänsande look ger dessa skor en chic touch till din outfit. Den tjocka sulan kompenserar hälen och ger optimal komfort trots de extra centimetrarna! Vi älskar: XXL-spännet, för en bländande stil. De blir det perfekta komplementet till en enkel kontorsoutfit eller avundas av dina vänner och familj på evenemang.      

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i lack med tjock sula och stort spänne är ett elegant val för alla tillfällen. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en vacker, modern och sofistikerad silhuett. Den tjocka sulan ger dig höjd och kompenserar hälen så att skon förblir bekväm trots de extra centimetrarna! Det stora dekorativa spännet ger din stil en självsäker touch.”

Originella och eleganta loafers

Dessa mockasiner är designade för moderna kvinnor som gillar att göra ett stiluttryck med elegans och originalitet. Med sin lackade yta, grova sula och överdimensionerade spänne kommer detta par inte att lämna någon överörd! De har också tillverkats med din komfort i åtanke. Den tjocka sulan och mjuka insidan gör att du kan gå eller stå i timmar med total komfort.
Två par loafers i lackskinn, ett svart och ett beige, med ett XXL-spänne i form av ett oändlighetstecken på en ljusbeige bakgrund.

För en modern och sofistikerad silhuett

Dessa loafers i lack med tjock sula och stort spänne är ett elegant val för alla tillfällen. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en vacker, modern och sofistikerad silhuett. Den tjocka sulan ger dig höjd och kompenserar hälen så att skon förblir bekväm trots de extra centimetrarna! Det stora dekorativa spännet ger din stil en självsäker touch.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,