Kvinna i bruna loafers med vit plattform.
Sköna loafers med plattform för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sköna loafers med plattform för kvinnor

532,00kr

Bra gångkomfort
Utmärkt stöd för foten
En avslappnad look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra bekväma plattformsloafers för kvinnor är perfekta om du letar efter ett par skor som är både bekväma att bära och snygga. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och gör det enkelt att röra sig hela dagen. Upptäck våra tre olika färger och välj den som bäst matchar din garderob. Och glöm inte att välja rätt storlek för dig.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa bekväma damloafers med plattform finns i 3 olika färger och är ett mångsidigt val för alla garderober. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en smart klänning ger de en touch av stil och komfort till alla outfits. Om du letar efter bekväma och snygga skor för dina fötter är våra loafers med platå ett utmärkt val.”

För bra grepp i alla väder

Våra plattformsloafers har en yttersula i gummi som ger extra grepp på alla underlag. Så de är perfekta för vardagsbruk. Du kommer att kunna röra dig med lätthet, oavsett vädret ute. Med sin moderna design och exceptionella komfort kommer dessa loafers säkert att bli ditt favoritpar för alla tillfällen.
0-a30670.jpeg
Kvinna i bruna loafers med vit plattform.
0-bad7c1.jpeg

Loafers för sommarsäsongen

Låt dig frestas av våra bekväma loafers med plattform som kompletterar dina sommaroutfits. Materialet i mockasinerna är mjukt och lätt, så att fötterna kan andas och hålla sig svala även under varma sommardagar. Den eleganta designen på dessa mockasiner accentueras av plattformen, som ger en touch av höjd utan att kompromissa med komforten.

Ytterligare information

Säsong

,

Material