Foto av en beige loafer med plattform mot en vit bakgrund
Loafers med plattform i mocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med plattform i mocka

591,00kr

Hälften loafer, hälften tränare
Komfort hela dagen
Elegant och praktiskt
Perfekt för att sticka ut från mängden

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra loafers i mocka är perfekta för alla tillfällen och kombinerar exceptionell kvalitet med optimal komfort. Det mjuka materialet på ovansidan av foten ger en behaglig känsla, medan den tjocka sulan ger perfekt grepp. Skornas unika design återspeglar den moderna smaken hos dagens aktiva kvinnor, som inte vill kompromissa med sin stil för komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa underbara loafers med plattform är en djärv blandning av stil och komfort. Plattformen förlänger silhuetten för en elegant look samtidigt som kroppen får en bekväm hållning. Den sofistikerade kombinationen av stil och funktionalitet gör dessa loafers till ett perfekt val för alla tillfällen.

En unik touch

Dessa plattformsloafers i mocka har en sportig touch för en trendig look. Det lätta materialet ger optimal komfort hela dagen. Mokasinernas eleganta, avslappnade stil accentueras av metallkedjan som skapar en unik touch.

Foto av en beige loafer med plattform mot en vit bakgrund

Optimal komfort

Dessa plattformskor är eleganta, trendiga och bekväma, perfekta för kvinnor som vill se snygga ut men samtidigt må bra. Skorna har en platt kilklack och en upphöjd sula som ger höjd och en avslappnad look. Plattformen ger också lite extra dämpning, så att du kan gå i timmar utan smärta eller trötthet.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Material

Säsong

, , ,