Foto på röda platåskor med metallkedja
Loafers med plattform och metallkedja
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med plattform och metallkedja

591,00kr

Garanterad ursprunglighet
Ett måste för alla tillfällen
Komfort för din vardag
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra loafers med metallkedja och plattform är perfekta för att kombinera stil och komfort. Skon är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder hållbarhet och enastående komfort. Dessa loafers är ett måste för att ge din garderob en touch av elegans. De kombinerar elegans, stil och funktionalitet för att förhöja din look!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa snygga loafers med metallkedja är en perfekt kombination av stil, komfort och originalitet. De har en hög plattform för bra komfort och bättre hållning. De är tillverkade av högkvalitativt läder och håller garanterat länge. Dessa mockasiner är mångsidiga och kan enkelt anpassas till vilken outfit som helst.”

Mockasiner av hög kvalitet

Dessa mockasiner är designade för att vara eleganta och trendiga, samtidigt som de ger optimal komfort och bra fotstöd. Tack vare sin eleganta design och vackra kedja passar dessa mockasiner enkelt till alla outfits. Det smidiga lädret är tillverkat av kvalitetsmaterial och kommer att hålla länge.
Foto på röda platåskor med metallkedja
Foto på röda platåskor med metallkedja

Stil och komfort

Dessa snygga loafers med metallkedja är en perfekt kombination av stil, komfort och originalitet. De har en hög plattform för bra komfort och bättre hållning. De är tillverkade av högkvalitativt läder och håller garanterat länge. Dessa mockasiner är mångsidiga och kan enkelt anpassas till vilken outfit som helst.

Ytterligare information

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

, ,